Street Style

Karlstads klädstilar varierar mycket. I veckan var Jag och Marie på Carlings på Bergvik. Under en av dagarna på lunchen hittade vi Jacob som vi tyckte hade en skön stil. Han hade på sig en skjorta som symboliserade julen för honom. Han hade även ett par jeans som han tyckte matcha bra till. Jacob köper till största del sina kläder på Carlings eftersom han jobbar där, men även för att han gillar deras stil. Jacob köper även kläder från andra varierande butiker som han tycker passar sin stil. Han spenderar ungefär 6000-7000 kronor i månaden på kläder.



/ Marie och Marie

Tunika

En perfekt tunika att ha till både jeans och leggins, Jättesöt med blandningen av grått och svart tycker jag :) Alltid roligt med ett nytt inköp och ännu bättre är det när man får det lite rabbaterat eftersom den är från min praktikplats, kappahl.Grått är dessutom en riktig mysfärg enligt mig så jag tyckte jag gjorde ett riktigt klipp;)



/    Marie : )

Nyårsklänning.

Någon mer än jag som är i full gång med att leta efter den perfekta jul och/eller nyårsklänningen? Jag tror nog det. Jag har kollat runt lite och det finns hur många söta klänningar som helst jag skulle kunna tänka mig att ha. Det enda kravet jag har på klänningen är att den ska gå att använda igen, så att den inte blir hängande i garderoben efter att bara varit använd en gång. Det är så tråkigt att bara använda den en gång, jag har för många andra klänningar som bara hänger i garderoben och samlar damm redan.


 

Här är 3 av alla nyårsklänningar jag hittat:

/Rebecca (:

Ny modell!

Idag på lunch rasten gick jag in på HM. Där hitta jag dessa trosor. Detta är alltså ett nytt mode som har kommit på underkläder. Först tyckte jag de såg fula och tantiga ut, men sedan när jag tittat ordentligt på dem och på tjejen på bilden, ja då tyckte jag de såg de rätt fräna ut. Jag själv skulle nog inte passa i dessa men på rätt person skulle de säkert vara snygga på. Ett tips till dig som vill ha ett par nya och coola underkläder i vinter!

/ Marie
 

Paljetter och volanger.


Den här söta klänningen köpte jag igår när jag jobbade (jobbar på Gina Tricot). Den finns i rosa och i grått. Jag köpte min på bergvik där jag jobbar, men den finns säkert i stan också. Den blir din för 199:-


Har sett att trenden med paljetter och volanger börjar ta fart på riktigt nu. Underbart! ;) Jag tycker det är super gulligt, speciellt nu till jul och nyår.

/Rebecca (:


Ps. Bara 31 dagar kvar till jul, 32 till min födelsedag och 38 till nyår!


Nytt inköp :)

Var på bergvik idag och shoppade loss lite granna, alltid lika roligt att få något nytt i garderoben:) Hittade bland annat den hör söta tunika/klänningen på Lindex. Passar perfekt  att använda till vardagen, speciellt eftersom jag är så trött på mina gamla tunikor.






/  Marie ♦

Fina balklänningar!

Kollade runt förut på lite olika sidor där de har balklänningar. De är ju faktiskt bara 6 månader kvar tills balen så jag tänkte att det kanske är dags att titta runt lite. Hittade då den här sidan www.shopdress.com där de har en massa balklänningar men även cocktail klänningar för dem som vill ha.  Här är några av de fina klänningarna som jag hittade där

 

/ Marie

Söta smycken!

Äntligen helg! Nu när jag kommit hem från en hård dag i praktiken så gick jag in på nelly.se där jag hittade dessa söta smycken. De kostar bara 119kr. De passar bra till vardags och till fest. Jag tycker de är väldigt enkla och stilrena, precis så som jag själv vill ha det. Det ska inte vara för mycket. Tyvärr så fanns de bara i de här färgerna!



 / Marie

Underkläder

Hej!

Någon mer än jag som sett Viktorias Secret fashionshow? Alltid lika snyggt! Så jag blev lite sugen på nya underkläder. Så här har jag letat upp 2 söta set som finns att köpa i butiker här i Karlstad..


H&M och Change
/Rebecca (:

Karlstads klädstilar

Idag var jag och Marie på Bergvik, där vi jämförde olika klädstilar. Här är två exempel på vad vi hitta.



Detta är Josefin som jobbar på JC på Bergvik i Karlstad. Hennes outfit består idag av nästan bara JC kläder, förutom skorna som är från Ellos och t-shirten. Josefin handlar mest märkeskläder, eftersom JC har ett stort utbud utav det. Hon brukar köpa kläder för ungefär 2000-3000 kronor / månad.

Vi tycker att Josefin har en ganska "typisk" Karlstad klädstil, med lite rockigt inslag som vi också gillar :)



Detta är Malin och Kicki från MQ på Bergvik i Karlstad. De har på sig samma kjol av märket Acne. Deras outfit för idag är från MQ, förutom deras skor som är ifrån Scorett  i Karlstad och bell i Stockholm. För de så spelar inte märket någon större roll, utan de tycker att man ska köpa det man trivs i och tycker om. Malin och Kicki lägger ut ungefär 1000-2000 kronor / månad på kläder.

Vi tycker att deras outfit var stilren, inte för mycket av något, utan de passa bra ihop :)

/ Marie och Marie ♥

"Hissa och dissa"

Det är alltid svårt att välja en snygg partyklänning och vi har surfat runt på lite olika webbsidor och hittat en snygg klänning och en ful som vi inte tycker passar till fest. Den ser snarare ut som en "häxklänning", det blir för mycket av volangerna. Inget vi själva skulle sätta på oss, men vem vet, på rätt person kanske den blir en riktig partypingla. Klänningarna vi jämfört har samma pris,men vi vill visa hur en snygg och elegant klänning kan se ut till ett billigt pris.


Veromoda 299,95:-                                           H&M 298:-

Marie och Marie ♥

Superbra webbshop!


Måste bara tipsa om en underbar webbshop, StyleByStars. Dessa 2 underbara klänningar och kjolen kommer där ifrån. Någon mer än jag som ser mönstret i mina 3 favoriter? Haha ;) Det är väl bara att erkänna att volanger är tillbaka, inte för att jag klagar ;)  Kjolen kommer nog bli min snart, tror jag. Hade gärna haft den svarta klänningen på nyår men jag hade velat att den skulle haft silvriga detaljer istället för guld. Jag är en silver tjej, inte guld tyvärr...


Imorgon kommer vi och jagar alla stackars karlstadbor på stan! ;) Nej då, men imorgon kommer vi lägga upp några street style bilder. Blev inget, tyvärr.

/Rebecca ˆˆ,


Problem med att bh:n syns under dina toppar?

Har ni problem med att bh:n syns under topparna jag då har jag ett bra tips!

Om ni är intresserade får ni gärna gå in på Tradera och kicka på min annons om silikon bh:n. Där får ni även veta mer om hur man använder den och vad den är bra för.

http://www.tradera.com/Sjalvhaftande_silikon_bh_fran_UniqueBra_STORLEK_C-auktion-77158301

/ Marie

Tre smarta tips!

Tre smart tips för att få en bra mix är att gå till skopunkten, där får man 3 stycken par skor och betalar för 2 par. Där finns de alla sorters skor, och dessutom är det bra priser på dem.
Man kan även gå in på deras hemsida och titta: http://www.skopunkten.com/Start

Dessa skor köpte jag förra veckan när jag var där och jag är väldigt nöjd med dessa.
De håller både kvaliten och är snygga. Dessa passar till det mesta.

           249kr                                                            399kr

199kr
/ Marie och Marie ♥
                           

GPS-trosorna...



Det här ser ut som en helt vanlig trosa, men den innehåller en GPS. Så att pojkvännen kan se vart flickvännen håller till när hon är ute. Vem var det egentligen som kom på detta? En väldigt svartsjuk kille? ;p Trosorna kostar 1500:- för dem som vill veta vart sin flickvän håller hus. Trosorna ser i alla fall bra ut men frågan är hur många som skulle vilja sätta på sig dem? ;p

/Marie, Marie och Rebecca ♣


 


Accessoarer i höst/vintermörkret

Usch vad det gråa vädret gör att man blir deppig och man går helst runt i mjukis och bara myser. Men då blir det bara ännu gråare och tråkigare. Så just därför så ska man klä sig i färgglada kläder och accessoarer för att göra så att hösten/vintern inte blir så grå utan lite gladare.

Några tips på söta accessoarer:


Sjal

Idag var jag på Bergvik, det var verkligen hur mycket folk som helst där. Så jag orkarde inte gå där värst länge. Men jag hann ändå att köpa mig en sjal eller vad man vill kalla det. Det som är så bra med den är att jag kan använda dem till min vinter jacka och så är den väldigt snygg och ha till baströjor.  Jag köpte den på JC för 179kr. 

/Marie

Skinnhandskar

Igår var jag och köpte nya svarta handskar till vintern. As snygga! Det är så bra med egna handskar nu eftersom jag förut lånat mammas och det var då jag insåg hur bra och snygga de var. Extra bra att använda när man kör bil, man får ett bra grepp ;) Handskarna passar så bra till alla jackor och sen har de en bra kvalité och håller länge :D 




 / Marie ♥

Studentlängtan

Idag har vi varit och testat student mössorna. Gud vad kul det ska bli att ta studenten!  Nu längtar man ju ännu mer när man väl har beställt en mössa. Vi beställde även ett champagneglas med namn på, guldpennor att skriva i mössorna med osv...
Detta var inte så billigt det gick på lite mer än vad man hade förväntat sig. Men då fick man styla sin egen mössa. Ganska kul faktiskt! Alla i klassen beställde även ett guldfodral som alla ska ha när vi åker på ett lastbilsflack!  Det ska bli riktigt kul att ta studenten! LÄNGTAR!


Baskläder...

Finns det något tråkigare än att köpa baskläder? Jag tror inte det ;p Finns det ingen som vet hur man shoppar baskläder på ett roligt sätt? Du får gärna berätta hur man gör det i så fall.


Inte nog med att det är tråkigt, jag tycker att det är "dyrt". Eller egentligen är det inte det, men ändå tänker jag typ alltid "100:- för en tröja som ingen kommer se för att jag ska ha den under något snyggt?". Fast det är kanske bara jag? Inte vet jag. Och ändå får jag personalrabatt på Gina Tricot.. haha, jag antar att jag bara är snål kanske ;)




Jag har inte så många baströjor pga. mina problem ovanför, men den här baströjan från Gina Tricot har jag faktiskt, både den lila och den vita (den finns ju i massa andra färger också). Så söta med dom små "fluffärmarna"!

/Rebecca ♥

Party!

Nu är det måndag igen och vi är tillbaka i skolan. Lovet var skönt men lite för kort tyvärr, det kändes som man inte hann med allt man velat. Men vi hade en trevlig kväll tillsammans i alla fall, i fredags på halloween. Vi hade då en utekväll tillsammans och vi hade jättekul. Denna gång var det Rebeccas tur att bli supen under bordet ;)


Vi valde detta året tyvärr att inte klä ut oss, tråkigt. Det var några som valt att vara roligare än oss men alla kom inte in eftersom vakterna inte kunde identifiera dem, så vi gjorde nog ett mycket bra val ;)


RSS 2.0