Nyårs Outfit!

Nu är det äntligen nyår! Och så här ser min outfit ut för kvällen. Klänningen köpte jag från nelly.se och den kostade ungefär 300 kr. Enligt mig är det ett riktigt kap för den är i bra kvalite och till ett rimligt pris. desutom tog det endast 2 dagar att få hem den. En sida jag rekomenderar att beställa ifrån.

Vi önskar er ett Gott Nytt År!

 /Marie


Min födelsedag ;)

Igår var det min födelsedag, äntligen 18!!! :D Detta firades såklart. Vi åt mat och tårta, fiskade i fiskdammen och sedan drog vi ut. En riktigt trevlig kväll med riktigt trevliga människor.



Här kommer en bild på oss från kvällen:


Min klänning (den rosa) kommer ifrån Lipsy och jag vet att Maries (den lila) kommer ifrån H&M, den andra Maries kläder vet jag tyvärr inte, men hon kanske fyller i det här när hon ser detta ;)

→ Rebecca (:


Äntligen är det Jul!


Nyårsklänning

Har varit i Göteborg hela helgen och myst med pojkvännen och självklart shoppat;) Hittade blandannat denna supersöta klänningen som jag tänkte skulle passa perfekt till nyår. Gjorde mitt klipp på Rut m.f. Ordinarie pris för klänningen var 499 kronor, men jag betalade bara 199, kalasbra;P  Tycker det var jätteroligt med en affär som inte finns i Karlstad, det blir dessutom mycket roligare och komma i en klänning på nyår som inte alla har:)




/ Marie

Streetstyle

Vi var idag och kollade in Karlstads klädstilar och hittade två tjejer som vi tyckte hade härliga personliga stilar.


Intervju med en Gina Tricot anställd


Varför valde du just den outfiten du bär idag?
Jag valde den för att den ger en julkänsla. Den ska även ge ett säljande intryck för Gina Tricot eftersom den är härifrån.

Varifrån kommer kläderna?
Från Gina Tricot.

Hur mycket pengar spenderar du varje månad i snitt på kläder?
Mellan 1500-2000 kronor.

Föredrar du märkeskläder eller budget?
Jag fördrar budget, för att man får mer för pengarna.

Vilken stil tycker du att du har?
Mina vänner säger ofta att jag ser elegant och ganska strikt ut.



Intervju med en Affection anställd

Varför valde du just den outfiten du bär idag?
Jag tycker de är bekväma och älskar färgen svart.

Varifrån kommer kläderna?
Vero Moda och Gina tricot.

Hur mycket pengar spenderar du varje månad i snitt på kläder?
600 kronor.

Föredrar du märkeskläder eller budget?
Jag gillar både märkeskläder och budget kläder. Jag har ett favorit märke som är Oddmolly.

Vilken stil tycker du att du har?
Idag så tycker jag att stilen är lite rolockig annars är den blandad.




/  Marie, Marie och Rebecca






 


Jeans leggins

Nu har leggins kommit i en ny modell, de har kommit i Jeans. Jag har själv köpt dessa och jag tycker att de är väldigt användbara och mycket bra när man ska ha stövlar. då det slipper korva sig i stövlarna.
Jeans legginsen är i streching material och sitter slimmat på kroppen. Men glöm förstås inte att byxorna ändå kommer att töja sig minst en halv storlek när du köper dem.

Dessa Jeans legginsen har jag köpt på Vero Moda och de kostar 299.95 kronor.

 /Marie

Pennkjolen


Den här supersöta pennkjolen har jag köpt på Gina Tricot för 249:-. Jag köpte mest kjolen för att ha den på min praktik som mäklare efter jul, då ska man ju vara lite finare av sig. Men köpte den även för att jag tror att den är påväg att komma tillbaka. Fast nu med en ny längd, den "ska" sluta vid knäna. Först tyckte jag det såg lite konstigt ut, men jag gillar det mer och mer. Men så är det väl med allt? Man är lite skeptisk i början.


Förutom Gina Tricot så skulle jga tro att dom har pennkjlen på både H&M och MQ.


 → Rebecca (:


Stövlar

Nytt skoinköp på gång. Mina favoriter har gått sönder, men man ska vell inte vara alltför ledsen. Man får ju ialla fall köpa nya ;D Hittade dessa stövlar på nelly.com. Gillade färgen och modellen, roligt med något annat än bara svart:)




/ Marie

Ett bra tips på nyårs klänning

Snart är det Nyår och då vill jag ha en fin klänning! Ett nytt och populärt mode på klänningar är denna "fransklänning". En sådan klänning skulle jag själv vilja ha som nyårsklänning. men den är inte så lätt att få tag på eftersom det är många som vill ha den.  Jag hittade denna klänningen på Vero Moda.


Outfit

Snygga grejer va? (: Jag skulle då inte tacka nej till denna outfiten som jag plockat ihop från lite olika webbshops.  Allt går på ungefär 2 500:- exklusive frakt och andra kostnader.  Jag tyckte inte det var så farligt, det blir ju ett snitt på 500:-/sak.



Kappa - Lipsy, Wool Cape, £53.82 (Lipsy.co.uk)
Linne - Avanna, ca 250:- (nelly.com)

Väska - Lipsy, Quilted Patent Pu clutch, £29.36 (Lipsy.co.uk)
Skor -  Enamel desert boots,  895:- (Chicy.se)

Kjol - Lipsy, Tulip Bow Skirt, £34.25 (Lipsy.co.uk)

Rebecca (:

Hissa och dissa

Under vår praktik idag på bergvik så kollade vi in lite olika kläder och vi valde ut två plagg, där vi ville hissa den ena och dissa den andra. Hissen går idag till en lila tröja med en svart väst till. Vi gillar båda färgen lila och vi tycker att en väst snyggar till tröjan lite extra. Dissen går idag till en mimmi tröja, eftersom vi är så trötta på alla disney figurer som ska vara på kläderna, de har blivit lite utjatat genom åren.




/  Marie och Marie

RSS 2.0